North Explorer Regular Trampoline 360 Round Black + Safety Net

Merk: North Trampolines
Product: NORTH.NTR313618-01
€ 1,299.00 (Adviesprijs) € 799.00
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
In het kort

Onze populaire North Challenger in een stijlvol zwart design! Dit is een trampoline met fantastische bounce, een groot springoppervlak en mogelijkheden om de bounce capaciteit aan te passen.

Productbeschrijving

Onze populaire North Challenger in een stijlvol zwart design! Dit is een trampoline met fantastische bounce, een groot springoppervlak en mogelijkheden om de bounce capaciteit aan te passen.

 

DE PREMIUM TRAMPOLINE VOOR HOGE SPRONGEN


Met de North Challenger krijgt u een trampoline die kwaliteit levert in elk detail. Het extreem robuuste frame samen met de precisie van de veren maken de North Challenger een prachtige trampoline om op te springen. Het grote springoppervlak biedt een geweldige ervaring voor zowel ervaren springers als beginners.

- Sterk en robuust frame
- Groot springoppervlak
- Perfect voor zowel ervaren springers als beginners

 

DOORDACHTE VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN


Ons eigen veiligheidssysteem - het Horizon Protection System - voorkomt dat de springer met voeten of vingers bij de veren komt, waardoor het gebied tussen de randbescherming en het veiligheidsnet effectief wordt afgesloten. Dit is vooral goed als u kleine kinderen heeft, zodat zij zo veilig mogelijk op de trampoline zijn. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

- Voorkomt dat de springer in contact komt met de veren
- 100% gesloten tussen de randbescherming en het veiligheidsnet


INSTELBARE BOUNCE


De trampoline wordt geleverd met meegeleverde veerverlengingen, zodat u de stuitercapaciteit kunt aanpassen aan uw eigen voorkeuren en behoeften. Als kinderen jong zijn past een zachtere bounce beter, als ze ouder en zwaarder worden willen ze vaak een krachtigere bounce en reactie. Met de veerverlengers van North kan de trampoline hen begeleiden tijdens hun groei.

- De meegeleverde veerverlengers maken het mogelijk om de bounce aan te passen
- Dankzij de veerverlengers kan de trampoline gedurende hun hele jeugd worden aangepast

 

VEILIG VEILIGHEIDSNET MET UNIEKE DETAILS


Het veiligheidsnet van de trampoline is zeer veilig omdat het een overlappende en zelfsluitende ingang heeft. Het veiligheidsnet van de North Challenger heeft een extra opbergvak waar u uw schoenen en kleine voorwerpen kunt opbergen tijdens het springen.

- Slimme, overlappende en zelfsluitende ingang
- Opbergzak

 

STERK EN ROBUUST FRAME


Onze trampolines kunnen het Scandinavische klimaat en zware weersomstandigheden aan. Het zwart gelakte frame van de North Challenger is zowel van binnen als van buiten dubbel beschermd tegen roest. Deze constructie is ontwikkeld met gevoel voor kwaliteit in elk detail.

- Sterk en stevig frame
- Dubbele bescherming tegen roest en 10 jaar garantie op het frame

 

VEILIGHEID SCHEPT VERTROUWEN


Ouders geven om veiligheid en springers willen plezier hebben en zich ontwikkelen als springer. North Trampoline wil aan alle behoeften voldoen. North's veiligheidssysteem HPS is een innovatief veiligheidssysteem ontwikkeld door Zweedse ingenieurs. HPS beschermt de springer tegen toegang tot de veren en onnodig letsel.

- Veilige trampoline voor jong en oud
- Verschillende unieke veiligheidsfuncties